Despre “Pyro-Team”S.R.L. Timisoara,

este o firma infiintata in finalul anului 2004, beneficiaza de capital 100% privat si detine cel mai specializat si profesionist personal, capabil sa execute jocuri de artificii exterioare si interioare in orice conditii si in maxima siguranta.
     Personalul provine din genisti ai armatei, specialisti avand la activ mii de ore de lucru cu mat.explozive, sisteme de initiere wireless, electrice de aprindere, beneficiind de aparatura sofisticata, initiere de la distanta si alte dispozitive complexe.
      Oferta de servicii este deosebit de complexa si variata, printre care :
  1. jocuri de artificii profesionale clasele III, IV, T1, T2, folosind bombe de diferite calibre, incepand cu 50 mm.pana la 400 mm. si efecte diferite;
  2. artificii de interior constand in jocuri combinate de efecte si culori, cu durata scurta (instant 1 sec.), pana la artificii si jerbe de scantei cu inaltimi de 2-6 m.;
  3. artificii de gradina cu fantani arteziene de diferite inaltimi si durate;
  4. facle, flame color, artificii de tort, vulcani cu efecte multiple;
  5. baterii de confetti de zi combinate cu parasute cu inscris „Casa de piatra”;
  6. tunuri de confeti cu aer comprimat cu efecte gen inimioare rosii, luna aurie, banda colorata si confetti electrice cu banda aurie si argintie;
  7. scris pirotehnic la cerere, initiale, inimioare, litere, cifre cu una sau 2 culori;
  8. cascade de scantei argintii, atat pentru interior cat si de exterior.;
  9. executam la comanda ferma, genti si aparatura de initiere artificii si explozivi, distribuitori autorizati dispoz.si aparatura initiere sisteme wireless.
    Deasemeni societatea noastra executa full-service cu discount la cerere, asigurarea unor servicii deosebite la spectacole, evenimente publice si private, festivaluri, nunti, botezuri, zile onomastice, sarbatori diferite, campanii electorale.
     Societatea asigura transport specializat de obiecte pirotehnice in tara, cu camionete ADR, personal de insotire si paza la standardele cele mai inalte.
     Deasemeni firma noastra este unic importator al obiectelor pirotehnice de divertisment, al marilor concerne chinezesti Skyline Fireworks si Skysong Ltd.
     Oferim anual cu ocazia sarbatorilor de iarna, artificii en-gros si en-detail, constand in baterii de artificii, rachete, petarde, artificii de tort, candele romane si alte produse autorizate catre populatie, in conformitate cu Legea nr.126/1995, pe baza de autorizari INSEMEX, certificat de conformitate, traduceri si incadrarea pe clase de pericol.
     Nu asteptati o alta oferta intrucat e greu de gasit mai buna, atat ca preturi dar mai ales ca executie promta, seriozitate, preturi negociabile si multe alte beneficii.
    Va multumim ca ne-ati vizitat si nu mai stati pe ganduri, sunati chiar acum la noi.
     Ne gasiti pe toate canalele de comunicatie telefon, fax, mobil, internet.
 
   Cu stima,
Administrator
ing.

           Emanuel PETRICA